AHA – Huisartsenpraktijk Souwer en Tuijp Middelie – Middelie
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Souwer en Tuijp Middelie
Middelie 91 1472 GT
Middelie

AHA

Academisch Huisartsennetwerk AMC

Wij hebben ons aangesloten bij het Academisch Huisartsennetwerk AMC (AHA). Dit is een samenwerkingsverband tussen het Academisch Medisch Centrum (AMC) en huisartsen in de regio. In het AHA werken huisartsen samen met de afdeling Huisartsgeneeskunde van het AMC. In het AMC vindt wetenschappelijk onderzoek plaats.

De AHA-database

Wij delen gegevens met de AHA database. Het gaat hier om gegevens over de zorg die aan patiënten wordt verleend. Bijvoorbeeld over de diagnose, het medicijngebruik, de laboratoriumresultaten en de behandeling. Het AHA zorgt ervoor dat deze gegevens worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek. Soms worden deze gegevens ook gebruikt in het onderwijs aan medisch studenten en toekomstige huisartsen. Wij worden op de hoogte gehouden van de resultaten van het wetenschappelijk onderzoek. Daardoor kunnen de resultaten (ook) in onze praktijk worden gebruikt voor het verbeteren van de zorg.

Het AHA besteedt veel zorg aan bescherming van uw privacy. Er worden géén gegevens zoals naam, adres of burgerservicenummer verzameld. In de resultaten van het wetenschappelijk onderzoek is daardoor nooit te zien van welke patiënten gegevens zijn gebruikt.
Mocht u toch bezwaar hebben tegen het gebruik van uw zorggegevens, dan kunt u dit aan uw huisarts doorgeven door middel van dit formulier. Uw gegevens worden dan niet gebruikt

Meer weten? Lees de folder of of kijk op de website: www.amc.nl/huisartsgeneeskunde.

Hebt u vragen of wilt u aanvullende informatie over het Academisch Huisartsennetwerk? Dan kunt u per mail contact opnemen met het AHA. Mail: huisartsennetwerk@amc.nl

Nazorg bij dikkedarmkanker: I-CARE studie

Voor deze studie wordt u als u in aanmerking komt voor deelname apart uitgenodigd.

Meer weten? Kijk op de website van het onderzoek.