Aanwezigheid dokter Souwer – Huisartsenpraktijk Souwer en Tuijp Middelie – Middelie
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Souwer en Tuijp Middelie
Middelie 91 1472 GT
Middelie

Terug naar overzicht

Aanwezigheid dokter Souwer

Sinds de zomer van 2023 ben ik geconfronteerd met een hinderlijk longprobleem dat niet meer zal verdwijnen. De bijbehorende klachten beperken mij serieus in mijn werkzaamheden.

Allereerst wil ik u bedanken voor de vele meelevende en steunende reacties. Dat heeft mij veel goed gedaan.

Inmiddels ben ik gemiddeld één dag minder gaan werken in de praktijk en dat zal zo blijven, als alles goed gaat, tot mijn pensioen in 2027.  Ik ben daarom doorgaans op de donderdag en de vrijdag aanwezig en beschikbaar voor patiënten zorg. De maandagen dus niet meer en op deze dagen wordt ik vervangen door collega ten Holt-Harder, huisarts met extra expertise op het gebied van verslavingszorg en al goed bekend met de praktijk. Zij is regelmatig ook op donderdag aanwezig.

Met vriendelijke groet,

Ibo Souwer

Publicatiedatum: 16-01-2024